Rien à voir - Vlaams Radio Koor

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Rien à voir - Vlaams Radio Koor

 

Door een  genetische aandoening werd Karl Meesters langzaam blind. Karl vertelt over zijn tocht vol vallen en opstaan, de vele crisismomenten maar ook de nieuwe inzichten en toekomstdromen. Het Vlaams Radiokoor vult aan waar woorden of beelden tekort schieten: met muziek. 

Karl Meesters kreeg af te rekenen met onbegrip, onverschilligheid en onwetendheid. Maar Karl kwam in actie: samen met vrienden zette hij zich in voor bewustmaking rond slechtziendheid. Het zicht is misschien verloren, maar het gehoor en de andere zintuigen zijn aangescherpt. Concerten zijn de ultieme plek waar je dat kan ervaren. De passie voor muziek staat dan ook centraal. 

Dat Karl en het Vlaams Radiokoor elkaar vonden was slechts een kwestie van tijd. Want laat het duidelijk zijn: Rien à voir gaat over talenten en niet over gebreken. 

Waar
Liers Cultuurcentrum - Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 50, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,2

Basistarief: € 16,00; Standaard: € 17,00; Uitpas Lier: € 16,00; BASIS: € 17,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Klassieke muziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie