Ropeskipping + Omnisport

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Ropeskipping + Omnisport

 

Ropeskipping... of trucjes in het springtouw. Deze sport vraagt uithoudingsvermogen, kracht, ritmegevoel, creativiteit en acrobatie. Side swing, criss cross, double dutch, chinese wheel, grape vine en nog meer van die acrobatische kunsten in het touw worden ingeoefend. Niet alleen individueel maar ook met het lange touw en double dutch maken we ons een heleboel “tricks” eigen. Onder de begeleiding van de ervaren begeleiders van ropeskippingsclub ROMSKIPPERS, die deze zomer nog knap brons behaalde op het WK, zal dit geen probleem zijn. Op het einde van de week laten we alles zien in een prachtige slotshow. Durf jij het aan?


Als kers op de taart gaan we op uitstap naar het LAGO Lier De Waterperels

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Sporthal De Komeet
Eeuwfeestlaan 183, 2500 Lier
51.1388065 - 4.5672279
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Sport It
Prijs

€ 105,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 21,0

Basistarief: 105,00 €
Trefwoorden
Romskippers, SPORT IT
Links
www.sportit.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie