Sacrificum.... verhalen van vrouwen door IMAGO MUNDI

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Sacrificum.... verhalen van vrouwen door IMAGO MUNDI

 
 

Ze zijn zeldzaam en een ware ontdekking, de verhalen van 17de eeuwse vrouwen wiens muziek uitgevoerd werd en bewaard bleef. Francesca Caccini kon als dochter uit een invloedrijke familie een vrij normaal leven leiden. Barbara Strozzi bleef ongehuwd met vier onwettige kinderen terwijl Isabella Leonarda als non intrad in een klooster. Was dit voor hen de enige manier om als vrouw professioneel met muziek bezig te zijn? Moesten zij hun liefde voor man en kind opofferen om te componeren ? Of was het de liefde voor God die hen inspireerde tot deze hemelse muziek? Dit programma brengt heerlijke wereldlijke en religieuze muziek en vertelt een boeiend verhaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Jezuïetenkerk Lier
Gasthuisvest , 2500 Lier
51.1286245 - 4.5757437
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 20,0 Basistarief: 20,00 €; jongeren: 12,00 €
Reservaties
info@promusicalier.be
Telefoon: 0477/57.53.95
Contact
Telefoon: 0478/95.44.90
Thema
Klassieke muziek
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie