Schatten van Vlieg & Bas • Feest in het Holderdepolderbos!

Schatten van Vlieg & Bas • Feest in het Holderdepolderbos!

Er is iets aan de hand in het Holderdepolderbos. Als je heel goed kijkt zie je dat je in dit bos niet alleen bent.
Hele kleine maar ook reuzegrote bewoners werken dag en nacht om samen een fantastisch feest te bouwen. Jammer genoeg liep er iets mis en zal er dit jaar dus geen feest zijn. Tenzij…
Jij je naar het bos haast en hen gaat helpen!

In het bos zijn bezoekers van elk formaat welkom! Met kinderen van 1 tot 3 jaar maak je een tocht door het bos en kom je misschien wel bewoners tegen die nog kleiner zijn dan zijzelf.
Voor 3 tot 10-jarigen is het een interactief voorleesverhaal waarbij je stapje voor stapje het vervolg ontdekt. De opdrachten kunnen makkelijk aangepast worden aan elke leeftijd.

Praktisch:
• Met een avontuurlijke buggy, een loopfietsje of met de draagzak is deze fantasierijke tocht van ongeveer 1,5 km perfect aan te vatten.
• Er is weinig parking aan de inkom van het Holderdepolderbos, parkeren doe je dus best op parking De Mol. Het bos is op wandelafstand van parking De Mol (+/- 1 km). Je fiets kan je parkeren aan de inkom van het bos.
• Het bos heeft een fijne picknickzone. Breng dus gerust iets om te eten of te drinken mee. En laat achteraf natuurlijk alles netjes achter.

Coronamaatregelen:
De tocht gaat buiten door. Een mondmasker hoeft niet, aangepaste kledij naargelang het weer kan dan weer wel handig zijn. Reserveren is niet nodig maar hou voldoende afstand en geef mekaar ruimte.

Dit project is een samenwerking tussen Bibliotheek Lier, Sportdienst Lier, de Beeldacademie Lier, Jeugdcentrum Moevement en het Liers Cultuurcentrum. Het project wordt georganiseerd onder het overkoepelende project Schatten van Vlieg.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Holderdepolderbos
Ouderijstraat , 2500 Lier
51.1254835 - 4.5639858
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Trefwoorden
ook voor kinderen
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie