Scholenveldloop 2018

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Scholenveldloop 2018

Al 29 jaar organiseert de stad Lier in samenwerking met onze beide atletiekclubs de scholenveldloop voor de leerlingen van de lagere school en de laatste jaren ook voor de leerlingen van het middelbaar onderwijs.

Maar nu, nu zijn we aan de dertigste editie toe, en wat voor een!

Sport Vlaanderen en Moev (het vroegere SVS) komt bij ons vieren en brengt heel wat ambiance en randanimatie mee. Springkastelen, klimmuur, … een minister én bovenal Saartje Vandendriessche, de meter van de scholenveldloop.

Om deze feesteditie op een juiste manier op gang te trekken starten we de namiddag met een optocht van alle deelnemende scholen met hun leerlingen.

Vanaf 13u start de animatie op en rond atletiekpiste. Vanaf 14u wordt het startschot gegeven voor de eerste reeks. Rond 16u sluiten we af met een reeks voor ouders en leerkrachten.

Het parcours van de scholenveldloop wordt dit jaar ook nog eens omgetoverd tot een belevingsloop.

Iedereen is welkom! Om mee te lopen, mee te supporteren of om mee te genieten van alle randanimatie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
atletiekpiste Netestadion
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
51.1248976 - 4.5757535
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Sportdienst Lier
Prijs

gratis

Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden
sportersbelevenmeer, instadlier
Links
sporten.uitinlier.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie