Searching for Sugar Man

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Searching for Sugar Man

 

Documentaire over de Mexicaans-Amerikaanse folkzanger Sixto Rodriguez die een muziekheld was in Zuid-Afrika zonder het zelf te weten.

9.15 uur FILMONTBIJT

De Weekdieren (Brood & Bloemen) zorgen voor een uitgebreid ontbijtbuffet dat je zondagse filmafspraak een heerlijke, gastronomische toets geeft.


10.15 uur SEARCHING FOR SUGAR MAN (2012)

In de vroege jaren ‘70 verkochten de platen van de Mexicaans-Amerikaanse folkzanger Sixto Rodriguez, ondanks de positieve kritieken, voor geen meter. Hij trok zich terug uit de muziekwereld en werd bouwvakker. Hij was zich er echter niet van bewust dat zijn protestsongs wel aansloegen in Zuid-Afrika waar hij zelfs uitgroeide tot een iconische figuur in de anti-Apartheidsbeweging. Vijfentwintig jaar later besluiten een platenhandelaar en een muziekjournalist de raadsels rondom deze tragische held te ontrafelen met deze prachtige documentaire. Ze wonnen er een Oscar mee voor Beste Documentaire en zowel de Publieks- als de Juryprijs op het Amerikaanse

Sundance Film Festival.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 17,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,4

Basistarief: € 17,00; Film + ontbijt vrienden: € 15,30; Enkel film: € 5,00; Enkel film vrienden: € 4,50
Reservaties
Bestel tickets, Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Documentaires en reportages
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie