Sfeervolle winteravondwandeling : Lier in Kerststemming

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Sfeervolle winteravondwandeling : Lier in Kerststemming

 
 

Deze wandeling is bedoeld voor al diegene die de donkere winteravonden te lang vinden, voor al wie eens een frisse neus wil halen, voor wie Lier in het donker wil verkennen, een Pasar jaar willen afsluiten met een pintje……..

De wandeling brengt ons via donkere paden en de vesten naar het centrum van het pittoreske Lier. Lier heeft heel wat te bieden. We komen langs de belangrijkste bezienswaardigheden : het begijnhof, de St.-Gummaruskerk, de Sint-Pieterskapel, het stadhuis. Maar de meest bekende zal wel de Zimmertoren zijn. Een groot aantal monumenten en huizen herinneren aan belangrijke personen die in Lier werkten en woonden. We lopen langs bekende en onbekende plekjes en ondertussen kunnen we proeven van de kerstsfeer .

We sluiten de avond af in Taverne ’t Oud Lier, waar we dan genieten van verse soep met brood . Nadien praten we bij met een pintje.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
taverne 't Oud Lier
Nazaretdreef, 103, 2500 Lier
51.1428522 - 4.582496
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Pasar Sint-Katelijne-Waver
Prijs
€ 6,0 Basistarief: 6,00 €
Reservaties
Rudy.liekens@gmail.com
Contact
Telefoon: 0476/342825
Trefwoorden
kerstinlier
Links
www.pasar.be/Sint-Katelijne-Waver/?p=...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie