Stef Kamil Carlens

Stef Kamil Carlens

 

Stef Kamil Carlens (dEUS- en Zita Swoon oprichter) klinkt als herboren! Hij staat alleen op het podium, maar bijwijlen lijkt het wel alsof er een volledige band staat te spelen!

Stef Kamil is een begenadigd gitarist met een stem die doorheen de jaren alsmaar dieper en warmer is geworden. In zijn soloshows omringt hij zich met een keur aan opmerkelijke instrumenten. Aan z’n voeten ligt een houten basharmonium en percussie van schelpen en belletjes, rechts van hem staat een toren vintage synths, orgeltjes en drummachines en rondom hem heen pronken een reeks bijzondere gitaren, waarop hij met regelmaat z’n bottleneck laat sliden. 

Het geheel vormt een kleurrijke biotoop waarin de rijke verbeeldingswereld van de songs uit zijn ondertussen impressionante repertoire kan gedijen en hij sferen doet ontstaan die reiken van bluesy melancholie tot funky vrolijkheid.

Omdat hij soms met zeven instrumenten tegelijkertijd in de weer is, lijkt z’n spel wel een soort choreografie te worden, waarin minutieus getimede bewegingen een krachtige maar verfijnde eenheid van groove en melodie vormen. 

 

Waar
Liers Cultuurcentrum - Jezuïetenkerk
Gasthuisvest 50, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 22,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 4,4

Basistarief: € 22,00; UiTPASlier: € 20,00; Standaard: € 22,00; Uitpas Lier: € 20,00; Kansentarief: € 4,40
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Pop en rock
Trefwoorden
UiTPAS Lier, vivavlaanderen
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie