Studie, training, engagement de musical - toonmoment van de Wysiwyg Juniors

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Studie, training, engagement de musical - toonmoment van de Wysiwyg Juniors

 

STEM staat voor Studie, Training, Engagement en Musical.

Het is de start van een nieuw schooljaar en de leerlingen komen opnieuw naar hun vertrouwde omgeving en hun vertrouwde vriendenclub. Het basketbalteam en de cheerleaders, de wiskunde club en het Hip-Hop Team komen al snel samen om hun talenten verder aan te scherpen en zich voor te bereiden op de uitdagingen van het komende schooljaar. Ook een sporter kan sterk zijn in wiskunde, iemand met een hoog IQ kan misschien ook goed dansen of een danser kan misschien snel analytische problemen oplossen. Zijn willen misschien ook wel eens aan iets anders meedoen. Kan dat wel? Wat zeggen hun vrienden daar van? Als eerste reactie wordt dit niet goed onthaald. De uitdagingen zijn groot, de druk misschien nog groter. Maar jongeren zijn flexibel en tolerant. Alles komt goed, al is de planning een beetje tegen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC Den Bril, Spaanse Poort
Bril 6, 2500 Lier
51.1292892 - 4.571945
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Wysiwyg Theaterproducties Vlaanderen v.z.w.
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: 12,00 €; VVK: 10,00 €
Reservaties
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejP...
Trefwoorden
musical, theater, muziek, zang, jongeren
Links
www.wysiwygvzw.be/stem-2019
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie