Summerschool natural face, body & hair care - maak je eigen verzorgingsproducten

Summerschool natural face, body & hair care - maak je eigen verzorgingsproducten

 
 

In de summerschool natural face, body & hair care leer je je eigen verzorgingsproducten maken. Je leert werken met biologische plantenoliën, hydrolaten en andere ingrediënten volgens de strikte natuurcosmetica certificering. Je maakt zelf zes verschillende producten die je na de workshop mee naar huis kan nemen.

We delen graag onze expertise in het zelf maken van verzorgingsproducten. Je leert welke ingrediënten gebruikt worden, zodat je ook perfect weet wat je op je huid of haren smeert. Door het zelf maken spaar je bovendien geld uit én het is leuk om te doen!

De recepten krijg je ook mee zodat je de producten thuis opnieuw kan maken. Na de workshop heb je de mogelijkheid om de materialen, verpakkingen en grondstoffen die je nodig hebt om thuis aan de slag te gaan aan te kopen.

Wat ga je maken?
bi-fase make-up remover
milde gezichtsreiniger en masker 2-in-1
verfrissend gezichtswater met hyaluron
hydraterende gezichts- en lichaamscrème met squalaan 2-in-1
shampoo/douche blokje 2-in-1
conditionercrème

Alle producten zijn 100% natuurlijk en vegan. De producten zijn allen geschikt voor de gevoelige huid. De gezichts- en lichaamscrème en het gezichtswater kunnen ter plaatste aangepast worden aan je huidtype.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Het Looks
Ros Beiaardstraat 13, 2500 Lier
51.128827 - 4.5812596
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Druantia
Prijs
€ 150,0 Basistarief: 150,00 €
Reservaties
www.druantia.be/product/summerschool-...
Contact
hallo@druantia.be
Thema
Gezondheid en zorg
Trefwoorden
workshop, ecologisch, biologisch, duurzaam, herborist, do-it-yourself, maak-het-zelf, natuurlijke verzorgingsproducten, DIY verzorgingsproducten, verzorgingsproducten, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging
Links
www.druantia.be/product/summerschool-...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie