Supervlieg

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Supervlieg

 

Gratis kinderkunstenfestival voor alle gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.


Gratis kinderkunstenfestival voor alle gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.


Stap in de teletijdmachine en reis door de tijd!


Neem een kijkje hoe de wereld van de dinosaurussen eruit zag, maak kennis met échte ridders en indianen, duik op de zolder van oma en opa op zoek naar oude uitvindingen of reis naar de toekomst!


Op SuperVlieg kan je gratis dansen op muziek, luisteren naar wondermooie verhalen, op zoek gaan naar de ontsnapte figuren van Renaat de Acrobaat,  oude schatten zoeken in het park en zo jouw diploma van archeoloog verdienen,  verdwalen in het doolhofkasteel,  jouw eigen SuperVlieg-munt slaan, je laten omtoveren tot een echte indiaan,  leren kruisboogschieten zoals de ridders, een robot maken die zelf kan stappen, en nog zo veel meer.

Waar
Liers Cultuurcentrum - Stadspark Lier - evenementenweide
Netelaan 4, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs
gratis
Reservaties
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Meerdere kunstvormen
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie