The Pigeon Project: Toonmoment

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

The Pigeon Project: Toonmoment

 

Je hebt ze misschien al zien rondfladderen: de duiven van Lier. ARTAFACT, JongDOEK en het Liers Cultuurcentrum sloegen de handen in elkaar en ontwikkelden het kortfilmproject The Pigeon Project voor jongeren tussen 16 en 26 jaar, met de steun van Naft en het Centrum voor Beeldexpressie. Wij hebben enkele prijsduifjes uit de lucht geplukt en houden ze tijdens de herfstvakantie een weekje op stok in Lier. Daar gaan we met hen aan de slag rond het thema ‘duivenmelkerij’. Gedurende vijf dagen werken onze kuikens met twee theatermakers/filmmakers: Luk Lenoir en Stijn van de Wiel. Het uiteindelijke doel: een kortfilm maken!

Op woensdag 1 november om 19u in de Vredeberg te Lier vliegen onze kuikens uit en tonen ze aan eenieder die het wil zien wat ze op die 5 dagen tijd bekokstoofd hebben. ​Komt dat zien!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
CC Vredeberg
Vredebergstraat 12-14, 2500 Lier
51.1316723 - 4.5721012
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
OPENDOEK Amateurtheater Vlaanderen
Contact
jongdoek@opendoek.be
Trefwoorden
UiTPAS Mechelen, JongDOEK, #beeldexpressie, beeldexpressie, centrum voor beeldexpressie, ARTAFACT, duivensport, kortfilm, theater
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie