Toeten en Blazen

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Toeten en Blazen

 

Het straatmuziekfestival Toeten & Blazen is aan zijn tiende editie toe. Voor deze jubileumeditie hebben we enkele oude bekenden terug opgetrommeld maar zijn er zeker ook bands die we nog niet eerder te gast hadden. Een bont allegaartje van straatfanfares dus dat zondag 1 juli tussen 14 en 18 uur over de straten en pleinen van de Lierse binnenstad marcheert.
 


Orkest Bazar


Een circusact

Het straatmuziekfestival Toeten & Blazen is aan zijn tiende editie toe. Voor deze jubileumeditie hebben we enkele oude bekenden terug opgetrommeld maar zijn er zeker ook bands die we nog niet eerder te gast hadden. Een bont allegaartje van straatfanfares dus dat zondag 1 juli tussen 14 en 18 uur over de straten en pleinen van de Lierse binnenstad marcheert.


 


Orkest Bazar


Een circusact met drie muzikanten of zijn het drie circusartiesten die musiceren ? Livemuziek met contrabas, piano, trompet, sax, klarinet, fluit, ukelele en percusie verweven met jongleren, acro, evenwicht opladder, slap touw en rolla, magie en veel meer. Een mobiel circus waar de interactie met het publiek altijd centraal staat.


14u         Zomer in het Park

15u30    Schapenkoppenplein

16u30    Felix Timmermansplein


 


Discobar Eugene


Op het eerste zich lijkt Eugene een bejaarde man die toevallig met zijn rolwagen en karretje voorbij komt gerold. Plots ontpopt Eugene zich tot een DJ die al jaren Tomorrowland aan zijn voeten heeft. Benidorm Bastards leerde ons al dat we op onze hoede moesten zijn voor het grijs geweld. Eugene doet er nog een schepje bovenop! 


14u         Zimmerplein

16u         Zomer in het Park

17u30    Felix Timmermansplein


 


Tamborazo latin combo


In hun Spaanse keuken zorgen zij met hun livemuziek voor een kruidige driesterrenmix. Zoals het Tamborazo latin combo betaamt, worden deze Spaanse klassiekers stomend opgediend met altijd vers blijvende ingrediënten als creativiteit, speelplezier en passie! Buen Apetito!


14u30    Schapenkoppenplein

15u30    Felix Timmermansplein

17u         Zomer in het Park


 


De Vierkante Meter


De grootste ambiance op het kleinste podium ter wereld. Exact één vierkante meter om precies te zijn. Maar alles hebben ze bij: showkostuums, instrumenten, podium, PA. Vier muzikanten, één vierkante meter! Party Time!


14u         Sportvelden

15u         Zomer in het Park 

16u30    Schapenkoppenplein 


 


Borokov


Prettig gestoord gezelschap met veel blaasinstrumenten, mobiele gitaar, basic drumwerk en trekzak. Borokov vertolkt op onnavolgbare wijze de balkanklassiekers en zorgt gegarandeerd voor ambiance in de keet. Hoe hun optreden zal verlopen is altijd afwachten maar ambiance is sowieso gegarandeerd!


14u         Felix Timmermansplein

15u30    Zomer in het Park 

17u         Zimmerplein  


 


Black WoOoW


Black Wooow is niet alleen een kapel, maar ook een showband, een feestband en misschien ook wel een discotheek. Ondanks de kleine bezetting van zo'n 15 mannen en vrouwen, klinkt ieder nummer als een klok. Enthousiasme spat er van af en het publiek vergeet soms om te dansen omdat kijken en luisteren naar deze band een feest voor oor en oog is.


15u         Zimmerplein

16u30    Zomer in het Park 

17u30    Boot Bootvissers  


 


Mr. Sousa & The Barracudas


Barracuda's zijn doortrapt en dorstig naar funky muziek. Hun stijl kan worden omschreven als verfijnd, van de haak, maar funky as hell. Barracuda's zwermen als een school losgelaten piranha’s naar hun prooi. Als één beest gaan ze voor de kill van de eerste noot die ze spelen.


Barracuda's zijn de heersers van de dansvloer en gevaarlijker dan het gevaar zelf. Maar in het bijzijn van Mr. Sousa, absoluut onschadelijk en veilig om te gebruiken.


14u30    Zomer in het Park 

16u         Sportvelden 

17u30    Schapenkoppenplein    


 


She’s Udenhout


She’s Udenhout was er elke editie van Toeten & Blazen bij. Ze konden dus niet ontbreken bij de tiende editie. Het orkest speelt een origineel en zeer uiteenlopend repertoire, waarvan de arrangementen op maat geschreven worden. Een diversiteit aan muziekstijlen als pop, latin, ballad, rock, jazz en bigband wisselen elkaar in hoog tempo af. Overal waar een feestje gebouwd wordt, verhoogt She’s de feestvreugde.


14u         Boot Bootvissers

16u         Zimmerplein   

17u30    Zomer in het Park    

Waar
Liers Cultuurcentrum - Stadspark Lier - evenementenweide
Netelaan 4, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs
gratis
Reservaties
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Amusementsmuziek
Trefwoorden
ook voor kinderen, Festivals 2018 zonder 1000 Bru
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie