Tom Van Dyck nodigt uit...

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Tom Van Dyck nodigt uit...

 

Rode Draad Tom Van Dyck geeft een vooruitblik op seizoen '19-'20.

Tom nodigt uit… trommelgeroffel, trommelgeroffel… Seizoen ’19-’20!

Seizoen ‘19-’20 is op dit moment nog volledig blanco dus op ronkende namen kunnen we je nog niet trakteren. Maar zoals je van ons mag verwachten, vissen we gedurende een gans jaar de mooiste parels voor jou naar boven. De bedoeling is dat je vlak voor de ticketverkoop extra toelichting krijgt bij wie er in seizoen ’19-’20 in Lier op de planken staat. Uit ons kersvers aanbod nodigt Tom zijn favoriete artiesten uit. Hij polst naar hun plannen of ze brengen alvast een fragment of nummer ten berde. Tom geeft op deze avond ook het Rode Draad-schap officieel door aan iemand waarvan we nu alvast kunnen verklappen dat het alweer een zeer interessant, mooi, sprankelend en charismatisch figuur gaat zijn!

O ja, om alles extra spannend te maken, maakt iemand van het aanwezige publiek kans op de allereerste tickets voor seizoen ’19-‘20! Hij/zij mag duotickets kiezen voor vijf voorstellingen uit ons aanbod. We zoeken enkel nog maar een onschuldige hand maar dat kan in Lier geen probleem zijn.

Afsluiten doen we die avond met een leuk feestje met Christophe Lambrecht (StuBru) en Tom Van Dyck achter de draaitafels.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
07/06 in 20:15
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 15,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,0

Basistarief: € 15,00; Vriendenprijs: € 10,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Meerdere kunstvormen
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie