Tussen Zussen

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Tussen Zussen

 
 

vertolking Marleen Merckx en Anne-Mieke Ruyten
regie Els Olaerts
Isabel bezoekt haar zus Linda. De zussen zijn totaal verschillend . Linda is moeder van 3 kinderen en gelukkig getrouwd met een tandarts. Isabel is een talentvolle kunstenares met een voorkeur voor foute mannen. Het duurt niet lang of de strijdbijl wordt liefdevol opgegraven en ze hervallen in hun kinderachtige typische zussen gekibbel waar verleden en heden cruciaal blijken te zijn. Blijven ze steken in het verleden, of zijn ze in staat hun leven een andere wending te geven? Blijkt dan ook nog dat Isabel met een bepaalde missie naar haar zus is gekomen …

Een indringende voorstelling over de moeizame relatie tussen twee zussen. Herkenbaar , grappig , ontroerend , verrassend ….

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
salle d'eau
grote markt 28, 2500 Lier
51.1310146 - 4.5690492
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
paljas producties vzw
Prijs
€ 16,0 Basistarief: 16,00 €; abonnement salle d'eau: 13,00 €
Reservaties
info@paljas.be
Telefoon: 03/888.22.60
Contact
paljas.producties@skynet.be
Telefoon: 03/281.15.00
Links
www.paljas.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie