Vaders

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Vaders

 

In een gloedvol literair programma zoeken de zonen Max Temmerman, Mustafa Kör en Maarten Goethals de juiste woorden om de eeuwig fascinerende relaties met hun vaders te duiden.

Ze torenen een leven lang boven je uit. Elke ochtend kijken ze onzichtbaar over je schouders mee. Ze hielden zich op de achtergrond maar ze luisterden en keken toe. Gehuld in een stilzwijgen van liefde. De drie auteurs kijken via poëzie, anekdotes en proza terug op een

Franstalige drukker uit Antwerpen, een Turkse mijnwerker uit Limburg en een minzame douanier uit West-Vlaanderen. 

Maarten Goethals is journalist bij De Standaard. Hij debuteerde als dichter met de opgemerkte bundel Hees en schrijft momenteel zijn eerste novelle.

Max Temmerman schreef de bundels Vaderland, Bijna een Amerika en Zondag acht dagen. In mei 2018 verschijnt zijn vierde bundel, Huishoudkunde.

Mustafa Kör debuteerde in 2016 als dichter met de bundel Ben jij liefde. Een jaar later zag een herwerkte versie van zijn klassiek prozadebuut De lammeren het licht.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 14,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,8

Basistarief: € 14,00; Vriendenprijs: € 12,60
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Poezie
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie