Van Corsari tot Appermont - Jackobond & Bastien

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Van Corsari tot Appermont - Jackobond & Bastien

 

Een wervelende voorstelling opgedragen aan alle Vlaamse en Nederlandse televisiepresentatoren en -presentatrices van weleer.

Sonja Barend, Sandra Reemer, Rudi Carrell, Tony Corsari, Jan Theys, …  De legendarische beginjaren van de televisie toen presentatoren en presentatrices nog échte sterren waren. Aan de hand van historische beeldfragmenten en onvergetelijke muziek blikken Jackobond en Bastien terug op de beginjaren van de Vlaamse en Nederlandse televisie. Persoonlijke verhalen van mensen die zowel voor als in de beeldbuis de bewuste beginjaren hebben beleefd, komen aan bod. Legendarische televisieshows worden herontdekt en nagespeeld. Deuntjes van toen worden van onder het stof gehaald.

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
17/12 in 14:00
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 13,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,6

Basistarief: € 13,00; UiTPASlier: € 12,00; Standaard: € 13,00; Uitpas Lier: € 12,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Amusementsmuziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier, vivavlaanderen
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie