Verre van Weg - Mira

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Verre van Weg - Mira

 

Woorden, beelden en muziek over liefde en gemis. Verre van Weg gaat niet over loslaten, maar over anders vasthouden, een ode aan het Leven, ook al was het er maar even.

In een collage van verhalen brengt ritueelbegeleider Caroline Meerschaert de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte als er geen herinneringen zijn? Hoe kan de naaste omgeving hierbij helpen? 

Daarna is er muziek. Geconfronteerd met de moeizame omgang van onze samenleving met rouw - na een eigen verlieservaring - en geïnspireerd door de troost van muziek, kreeg Mira het idee voor dit concert.

We (her)ontdekken een schat aan liedjes, die toont hoezeer wij mensen – doorheen tijd en ruimte – muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is. 

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
Liers Cultuurcentrum
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 3,2

Basistarief: € 16,00; UiTPASlier: € 15,00; Standaard: € 16,00; Uitpas Lier: € 15,00
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Tekst en muziektheater
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie