Voordracht : Hoogsensitieve personen (HSP) en relaties

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Voordracht : Hoogsensitieve personen (HSP) en relaties

 
 

Hoe staan hooggevoelige personen (HSP) in relaties?
Binnen het kader van deze voordracht gaan we eerst bondig in op wat hoogsensitiviteit precies is. Wat de troeven zijn en wat de kwetsbaarheden en valkuilen zijn.
Uitgebreid komen de relaties aan bod. Vooreerst wordt er aandacht besteed aan hoe een hooggevoelig persoon een relatie ervaart. Wat de angsten zijn en wat de uitdagingen zijn. Daarnaast bekijken we de voor- en nadelen van een relatie van een HSP met een niet-HSP. En de voor- en nadelen van een relatie van een HSP met een andere HSP. Ook wordt er aandacht besteed aan hoe je de relatie, in beide combinaties, gezond en voedend kan houden.


(Ikzelf, Carine, ben HSP en nam deel aan het eerste internationale wetenschappelijk congres voor HSP te Brussel)

Door Carine Billiaert

Carine is licentiate Psychologische en Pedagogische Wetenschappen, Master practitioner NLP. Zij werkt als zelfstandig psychologe. Dit combineerde zij tot 2006 met het lesgeven in het volwassenenonderwijs. Bewust leven, en dit vanuit integriteit, zijn sleutelaspecten in haar werk en leven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Het Verloren Schaap
Grote Markt 27, 2500 Lier
51.1310043 - 4.5690823
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 9,5 Basistarief: 9,50 €
Contact
info@dekleinebron.be
Telefoon: 03 225 0 227
Links
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie