Voordracht : Liefde en vrijheid hoe die twee samen te beleven in een relatie?

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Voordracht : Liefde en vrijheid hoe die twee samen te beleven in een relatie?

 
 

Geen authentieke vrijheid zonder liefde, en geen authentieke liefde zonder vrijheid.

Liefde en vrijheid twee kanten van een zelfde medaille. Om die twee te rijmen in een relatie moeten we liefde en vrijheid juist leren begrijpen. Er zijn weinig of geen andere woorden waarover zoveel misverstand bestaat als over deze twee. Het juiste inzicht, leidt tot het juiste ´rijmen´. Zonder dit juist begrijpen is er geen kans op duurzaam geluk in relaties.

Door Eric Schneider

Eric Schneider is psycholoog. Na het bestuderen van diverse therapeutische benaderingen richtte hij zich vooral op NLP waarin hij sinds 1988 trainingen geeft als internationaal erkend NLP-trainer. Daarnaast gaat zijn aandacht vooral uit naar een groter inzicht in het individueel en structureel functioneren van de mens. Hij bestudeert daarom ook verschillende filosofieën, diverse metafysica´s en ontwikkelde een duidelijk inzicht in de psychologie van de spirituele ontwikkeling

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Wijkcentrum De Bestemmeling
Florent van Cauwenberghstraat 1 - 5, 2500 Lier
51.1311971 - 4.5682037
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
De kleine bron
Prijs
€ 11,0 Basistarief: 11,00 €
Contact
info@dekleinebron.be
Telefoon: 0486 20 19 26
Thema
Persoon en relaties
Links
www.dekleinebron.be/index.php?page=de...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie