VUB Concert

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

VUB Concert

 

Het VUB-orkest brengen onder leiding van Jurgen Wayenberg een programma rond het thema lucht.

Het VUB-orkest, met 80 muzikanten, is een volwaardig symfonisch orkest, bestaande uit studenten, oud-studenten, personeel van de universiteit en sympathisanten.

Deze muzikanten brengen ieder jaar onder leiding van Jurgen Wayenberg een origineel en eigenzinnig programma. Het thema lucht is hun inspiratie in 2018. Woord en muziek zullen daarbij illustreren hoe lucht de voorwaarde is voor het zweven van een veertje, het fluisteren van een belofte, het fluiten van een melodietje. Maar evengoed evoceert het orkest hoe wervelende lucht zich kan samenpakken tot stormen en orkanen. Lucht gaat daarbij over alle grenzen heen en bindt zich aan niemands afkomst of kleur. Dit alles brengt het orkest onder meer bij een euphoniumconcert van John Stevens, met als solist Ken Serrien en een klarinetconcert van Oscar Navarro, met (in afwisseling) de solisten Carolien Van Nerom en Bart Vande Voorde. Daarnaast liggen, zoals gebruikelijk, ook weer partituren klaar voor enkele klassieke pareltjes en voor meeslepende filmmuziek.

 

Waar
Liers Cultuurcentrum - CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3, 2500 Lier
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
liers cultuurcentrum
Prijs

€ 12,0

Kansentarief voor UiTPAS Lier: € 2,4

Basistarief: € 12,00; Vriendenprijs: € 10,80
Reservaties
Bestel tickets
Telefoon: 03 488 06 79
Contact
info@lierscultuurcentrum.be
Fax: 03 480 06 36
Thema
Klassieke muziek
Trefwoorden
UiTPAS Lier
Links
www.lierscultuurcentrum.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie