Workshop "Minder stress, meer energie"

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Workshop "Minder stress, meer energie"

 
 

Ervaar je te veel stress? Voel je je futloos? Heb je moeite om te ontspannen? Wil jij een dag voor jezelf in teken van jezelf? Wil je even er tussenuit en alleen maar dingen doen die goed voor je zijn? Kom dan mee genieten van de rust en ontspanning op een prachtige locatie.

Door middel van verschillende inspiratiesessies reiken we jou nuttige tips aan om te ontstressen en jezelf weer rustiger en energieker te voelen.

We starten met een introductiesessie over de invloed van stress op je hormonen en hoe je met een gezonde leefstijl je stressniveau kan verlagen. Daarna splitsen we in twee groepen en zullen we werken met een doorschuifsysteem voor de inspiratiesessies. Op die manier is er ruimte en aandacht voor iedereen.

Leen (Trainer Hormoonfactor) legt uit wat gezonde voeding voor jou kan betekenen in tijden van stress en brengt dat daarna in de praktijk met een kookdemonstratie. We gaan in de keuken aan de slag met herstellende ingrediënten en maken er lekkere en gezonde anti-stressgerechten mee.

Marjolein (stress- en burn-outcoach)geeft je tips & tricks om je energieker en rustiger te voelen. Ze leert je hoe je met kleine aanpassingen in je levensstijl je stressniveau kan verlagen. Inclusief korte meditatie- en ademhalingsoefeningen die je even doen stilstaan. Aan de hand van schrijfoefeningen komen we te weten wat energievreters en –gevers zijn. Met deze tips kan je thuis ook aan de slag

We voorzien een gezonde vegetarische lunch en tussendoortjes.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Farm Of Inspiration
Beekstraat 81, 2500 Lier
51.0900224 - 4.5973075
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 145,0 Basistarief: 145,00 €
Reservaties
www.howabouthealthy.be/workshop-minde...
Thema
Gezondheid en zorg
Links
www.howabouthealthy.be/workshop-minde...
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie