Zwangerschapsbegeleiding: goed voorbereid naar je bevalling!

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

Zwangerschapsbegeleiding: goed voorbereid naar je bevalling!

 
 

Een zwangerschap is soms iets overweldigends. Vaak kijk je er al lang naar uit of is het net iets dat je toch wat snel overviel. Er gaan veel emoties mee gepaard en ook hormonaal verandert er heel wat in het lichaam. In deze begeleiding reik ik jou en je partner meer info aan om de bomen door het bos te zien en worden er oefeningen voorgesteld om je zwangerschap en bevalling zo aangenaam mogelijk te beleven. De begeleiding wordt opgedeeld in 6 verschillende lessen van ongeveer één uur:

LES 1: Kennismaking en introductie: De anatomie van een zwangere vrouw en de veranderingen in de 9 maanden.
LES 2: Prenatale les 1: Oefeningen voor tijdens de zwangerschap (houding/ademhaling/ontspanning/stretching/bekkenbodem/buikspieren)
LES 3: Prenatale les 2: Oefeningen voor tijdens de zwangerschap (houding/ademhaling/ontspanning/stretching/bekkenbodem/buikspieren)
LES 4: Arbeidsles: Waar bevallen, opvangen ontsluitingsweeën, partneroefeningen (bij voorkeur met partner)
LES 5: Geboorteles: Persweeën, eerste contact, herstel na bevalling
LES 6: Tips/vragen/introductie babymassage

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
B-Leef
Spreet 41D, 2500 Lier
51.1088848 - 4.6023166
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Prijs
€ 150,0 Basistarief: 150,00 €
Thema
Gezondheid en zorg
Links
www.bleef.be
Aantal reacties 0
Schrijf als eerste een reactie