Evenementen afgelast t/m 31 augustus

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

In het kader van de federale maatregelen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken, besliste het college van burgemeester en schepenen op maandag 27 april, om alle eigen evenementen, dus georganiseerd door Stad en OCMW Lier, af te gelasten tot en met 31 augustus 2020.

Ook alle evenementen in Lier en Koningshooikt waarvoor een vergunning moet aangevraagd worden of reeds werd aangevraagd, kunnen tot en met 31 augustus niet plaatsvinden. De reeds verleende vergunningen voor evenementen tot en met 31 augustus zullen worden ingetrokken. Het gaat dan over evenementen zoals bijvoorbeeld Lier Feest en Lier Centraal, maar ook de wijkfeesten zullen tot dan niet kunnen plaatsvinden.

Voor activiteiten georganiseerd door Stad en OCMW Lier zoals rondleidingen of bezoeken van Visit Lier of door derden in stedelijke vrijetijdsgebouwen, wijkhuizen of openluchtinfrastructuren (feesten, vergaderingen, BBQ, …) worden de federale maatregelen toegepast.

Voor alle andere activiteiten door derden op grondgebied Lier, waarvoor geen vergunning vereist is, worden eveneens de federale maatregelen toegepast. Momenteel en tot nader order worden deze dus niet toegelaten.