Aanbod voor senioren in Lier

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: A non well formed numeric value encountered in culturefeed_search_views_query->execute() (line 110 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_search_views/views/plugins/culturefeed_search_views_query.inc).

dienstencentrum De Kroon

|
Dienstencentrum De Kroon is elke dinsdag van 10 tot 17 uur open in de cafetaria van het WZC Paradijs.

dienstencentrum De Komeet

|
Dienstencentrum De Komeet is elke maandag open (naast de sporthal). Het programma vind je op www.sociaalhuislier.be.

dienstencentrum Het Schoppeke

|
Je kan als Lierenaar en Hooiktenaar in elk dienstencentrum terecht om je vrije tijd op een aangename en zinvolle manier door te brengen. Het aanbod is niet in enkele zinnen te vatten. Vandaar elke drie maanden een kalender! We brengen hierin een overzicht van wat er op het programma staat in de dienstencentra. Je vindt een gedrukt exemplaar in de dienstencentra, het Sociaal Huis, bib De Fé, ...

Stoelturnen

Van 12 september 2019 tot 28 november 2019 | Dienstencentrum De Rosmolen
Beweeg al je spiergroepen terwijl je op een stoel zit. Stoelturnen gaat samen met ergo-advies en valpreventie. Geen stoelturnen op 10 oktober.

PRAKTISCH COMPUTERGEBRUIK

donderdag 21 november 2019 van 14:00 tot 16:00 | dienstencentrum Het Schoppeke
Geen saaie lessen, maar praktische tips met voorbeelden om je computer efficiënter te gebruiken. Volgende onderwerpen komen aan bod: Windows 10 aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren door middel van de instellingen. Bestanden beheren en standaard applicaties instellen Werken met de browsers Edge en Google Foto's opslaan, converteren en bewerken Muziek en Video's. Jouw persoonlijke ...