je Lierse vrijetijdspas

×

Error message

  • Notice: Undefined variable: uitpas_user in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).
  • Notice: Trying to get property of non-object in culturefeed_uitpas_user_register_cta_get() (line 13 of /var/www/vhosts/uitinlier.be/httpdocs/sites/all/modules/culturefeed/culturefeed_uitpas/includes/user_register.inc).

De UiTPAS is een spaar- en kortingskaart voor sport, cultuur en vrije tijd. Als je deelneemt aan een UiTPAS-activiteit spaar je punten die je later kan omruilen voor een korting, een geschenk of een ander leuk voordeel. En je hebt geluk, want in Lier valt er altijd wel iets te beleven waarbij je een punt kan sparen.

De kaart is persoonlijk en onbeperkt geldig. Iedere gezinslid (vanaf 2,5 jaar) heeft een pas nodig. Je betaalt eenmalig 5 euro per persoon. De UiTPAS is verkrijgbaar op verschillende locaties in de stad. Als je een UiTPAS aanschaft, krijg je meteen enkele interessante welkomstvoordelen cadeau. Bovendien kan je met je UiTPAS punten sparen of omruilen in andere UiTPAS-steden en regio’s. Een overzicht vind je op https://www.uitinvlaanderen.be/promotions#/voordelen  

UiTPASApp

Met de UiTPASApp koppel je jouw UiTPASnummer aan je app en kan je zo je smartphone als UiTPAS gebruiken. De app bewaart je UiTPASnummer en maakt er ook een barcode van. Zo kan je je smartphone gebruiken aan een UiTPASbalie om een punt te sparen of voordelen om te ruilen. Wanneer je een punt spaart met de app kan je snel kijken welke voordelen er worden aangeboden op de locatie.

 Heb je recht op een verhoogde tegemoetkoming? 

Dan krijg je een gratis UiTPAS en geniet je korting als je deelneemt aan een stedelijke UiTPAS-activiteit.